SETMANA SANTA i SANT JORDI

SETMANA SANTA i SANT JORDI

Dies abans de Setmana Santa vam fer diferents activitats amb l’ajuda d’alguns pares, relacionades tant amb la Pasqua i amb Sant Jordi.


L’Anna, la mare del Bernat Martí, ens va explicar la llegenda de Sant Jordi, juntament amb el Bernat! Era una llegenda diferent a la que estem acostumats, per això vam estar molt atents i ens va agradar molt!


L’endemà va venir l’Elena, la mare del Rubén, que ens va fer unes titelles de feltre per poder-nos explicar la llegenda de Sant Jordi amb el teatrí. Va ser xulíssim!

També van venir el Leo i l’ Helena, els pares de la Júlia, primer vam fer un drac gegant per decorar-lo amb diferents materials i colors, i després vam cantar cançons de Sant Jordi i tocar instruments. Ens va encantar tot plegat!

 


Per últim la Sandra i la Lis, les mares de la Ivet i el Marçal ens van ajudar a fer la mona. Ens van portar un munt d’ingredients i coses per decorar-la: xocolata, pollets, plomes, figures de xocolata… entre tots vam fer una mona espectacular!

El divendres vam fer una sortida al parc de la Bassa, on juntament amb alguns familiars vam menjar la mona que havíem preparat, estava boníssima. Ens ho vam pasar súper bé!


Moltes gràcies a tots que ens van ajudar a dur a terme les activitats!

El dia de Sant Jordi, va ser una mica passat per aigua! Degut al temps no vam poder anar a l’Ajuntament a veure la paradeta de l’escola com fem sempre… per això vam anar a l’escola La Cabana, on van muntar la paradeta. Vam comprar contes que vam escollir entre tots i després ens van donar coca i xocolata per esmorzar!

Va ser un dia rodó!

Marta, Iris, Lorena i Mònica.